Husflidslagets fylkessamling i Morgedal

Telemark husflidslag arrangerte fylkessamling på Morgedal hotell! Ca 70 medlemmer fra Agder, Rogaland og Telemark kom til Morgedal hotell for en helg med handtverkskurs, foredrag, underholdning og deilig mat i vakkert vær og natur.
Kursene som deltakerne kunne melde seg på var tegerbinding,smøyg,ullsøm,småting av skinn. I tillegg var det utstilling av arbeider av lokale dyktig håndtverkere innen sølvarbeid,sprang og bunadsband til vippe og belte.
Etter festmiddag lørdag endte alle opp i Baldersalen hvor man fylkesvis viste frem bunadene sine.På hvert kurs var det fra 8-11 deltakere. Skinnkurset var mer enn fulltegnet og alle kom i mål med å lære å lage pulsvarmere,pannebånd, sitteunderlag,babytøffel og ettskinnsfell med trykk! Søndag fortsatte kursene og endte opp med en miniutstilling av alle arbeidene på hvert kurs.Tilslutt lunsj og vel hjem!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.07 | 16:22

Et sitteunderlag 40x40 cm med trykk koster kr 600.- og leveringstid er kort.

...
09.07 | 14:32

Hei.

Ønsker å kjøpe et sitteunderlag som skal være en 60års-gave med navn og fødselsdato. Hvor mye koster det og hvor lang leveringstid er det?

...
25.04 | 21:10

Hei Inger Kristin, hvordan er muligheten for å komme og trykke på en nesten ferdig 4-skinnsfell. Gjerne en lørdag, men jeg kan nesten alle dager.
Hilsen Inga

...
30.11 | 18:38

Hei. Ønsker meg en skinnfell m åkle av 4 skinn. Hva koster det ? Mvh Hanne ringstad mail: nannah.ringstad@ymail.com

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE