Salgsutstilling på markedet på Løberghaugen 20.juni 2010! Her ser du bilde av toskinnsfell med fellåkle,barnepose, sitteunderlag og garn fra sauene mine!

Barnepose i grå spelsauskinn!

Barneposen som du ser på bildet fra utstillingen med baby, som koser seg i skinnfellpose sydd av to spelsauskinn! Barneposen kan forlenges etterhvert som barnet vokser og når barnet har vokst ut av posen kan den kneppes helt fra hverandre og brukes om stolfell eller et teppe.

Kontakt meg gjerne på epost  myik@live.no hvis du ønsker å få sydd en barnepose.

Dette er ettskinnsfell av spelsau til bruk som utefell i en god stol eller til bruk hvor som helst. Fin å bre over seg en kald vårdag ute i godstolen!

Her ser du et annet bildet av fellen  jeg viste på Løberghaugen! En ettskinnsfell av sortbrun spelsau med trykk. Deilig å bre over seg på en litt kald vårdag ute....

Naturfiberåret på Søve 23.september 2009

 Det vakre grå pelssaugarnet fra egne sauer presenteres også på denne utstillingen.
Garnet heter naturlig nok "Den Grå Parelius"
Ulla er vasket og spunnet på Telespinn i Midt-Svartdal og det er bare pelssau ull i garnet! Fullt av lanolin som gjør at det isolerer og ikke klør når det brukes. Egner seg veldig godt til barnesokker eller godsokker en kald vår/sommer kveld!

Utstilling på Søve i anledning Naturfiberåret 2009

Jeg hadde valgte å stille ut to skinnfeller, den store sydd av fire pelssauskinn og Gina Rui Oxum sin med skinn av spelsau! På den store fellen henger et par votter tovet av pelssau-ull og med en lekker liten kant av pelssauskinn!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.07 | 16:22

Et sitteunderlag 40x40 cm med trykk koster kr 600.- og leveringstid er kort.

...
09.07 | 14:32

Hei.

Ønsker å kjøpe et sitteunderlag som skal være en 60års-gave med navn og fødselsdato. Hvor mye koster det og hvor lang leveringstid er det?

...
25.04 | 21:10

Hei Inger Kristin, hvordan er muligheten for å komme og trykke på en nesten ferdig 4-skinnsfell. Gjerne en lørdag, men jeg kan nesten alle dager.
Hilsen Inga

...
30.11 | 18:38

Hei. Ønsker meg en skinnfell m åkle av 4 skinn. Hva koster det ? Mvh Hanne ringstad mail: nannah.ringstad@ymail.com

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE